Vi gifter oss  

Åse & Bård-Vidar

18 Juni 2011

Castle Alviano, Italia

f2  
Forside Om oss Bryllupet Gaveliste Praktisk info Galleri

 

 

Vi gifter oss i vakre Toscana i Italia.
Borgemesteren i Alviano, skal vie oss i eventyrborgen 18 juni 2011.

 
   
 

Castello Alviano

 

 

 

Etter vielsen går turen til det vakre slottet Nobile, hvor vi skal ha bryllupsmiddag og fest.

 
   
 

Palazzo Nobile Costaguti

 
   

Slottet Nobile Costaguti ligger høytidlig til på en ås omkranset av en liten middelalderlandsby i et vakkert naturlandskap, nord for Roma. Hertugen Diego Arfan Costaguti med stab har klart å restaurere og ivareta slottets historie og detaljer, utsmykning og fresker både i middelaldersalene, i rom og suiter. Slottet har en privat renessansehage med to svømmebasseng,  tennis og en liten fotballbane.

 

Bryllupet vårt er skreddersydd sammen med vår bryllupskordinator Marianne Iversen fra Taste of Tuscany. Samarbeidet fungerer utmerket. Marianne er veldig engasjert i oppdraget, og vi stoler fullt og helt på at dette blir vår livs beste dag.  

Taste of Tuscany ble til i 2005, grunnlagt av norske Marianne Iversen som bosatte seg i området i 1997. Etter flere års arbeid i mat og vinbransjen, knyttet hun til seg et stort kontaktnett. Hennes lidenskap til Toscana og å arbeide med mennesker ga utgangspunkt til tur operatør byrået. Sammen med svenske Christine og italienske Claudia tilbyr de unike og minneverdige reiser til sine gjester. De arbeider kun med skreddersøm og velger ut prosjekter de ønsker å arbeide med, de møter sine gjester som reiseledere, med profesjonalitet, kompetanse og kreativitet. Se www.tastetours.it for mer info om Marianne og henens team i Italia. Eller kontakt henne på marianne@tasteoftuscany.eu

 

 

I fjor møtte vi Marianne og vi fikk en omvisning i eventyrborgen og slottet.

 
   
 

Åse og Marianne i slottet’s renessanse hage.

 

 

Forloverene

 

 

Martha Viste

 
   
 

Martha er Åse’s gode venninne og kollega.

 

 

 

Bård Selstad

 
   
 

Bård er Bård-Vidar’s gode kamerat fra Nord-Norge.

 

 

 

Toastmaster

 
   
 

Ingvild Marie Lien Sunde er vår toastemasterinne.
Ingvild er Åse’s kusine.
Dersom du ønsker å si noen ord under bryllupsmiddagen, ta kotakt med Ingvild på epost: ingvildlien@yahoo.com Fortell gjerne litt om deg selv, da blir det enklere for Ingvild og introdusere deg.

 

 

 

Gjestebok / Blog